NAI: Fresher Facts

Ontwerp: Joyce Langezaal.

De tentoonstelling 'Fresher Facts' presenteerde in 2004 werk van de vier finalisten van de AM NAi Prijs 2004: de prijs voor het beste gebouw van de afgelopen twee jaar, gerealiseerd door een jonge Nederlandse architect. De betrokken projecten werden belicht aan de hand van maquettes, tekeningen, videopresentaties en een door de bureaus zelf ontworpen installatie. Hierin was te zien hoe de projecten zijn ontstaan en hoe ze nu in hun context functioneren   Het NAi is sinds 1993 gehuisvest in een markant gebouw, ontworpen door Jo Coenen, gelegen aan de rand van het Museumpark in het centrum van Rotterdam.

Van 2004-12-03 tot 2005-03-27

In het NAi worden belangrijke archieven en collecties bewaard en toegankelijk gemaakt voor het publiek. Het instituut voorziet in mogelijkheden voor onderzoek en biedt een platform voor discussie. Door middel van tentoonstellingen en publicaties wil het NAi zowel het professionele werkveld als het grote publiek informeren, inspireren en stimuleren.  

http://www.nai.nl/tentoonstellingen/tentoonstellingsarchief/detailtentarchief/_rp_left1_elementId/1_208609

http://www.joycelangezaal.nl/

Freelancers: Folkert van der Hoek, Claus Wiersma, Otto van Limburg Stirum, Jochem Klarenbeek, Koert Verberne, Roel Clement.