NAI: Start

Ontwerp: EventArchitectuur i.s.m. Bart Guldenmond.

Door de Muur en later de val hiervan, hebben deze landen zich in de periode tussen het eind van de Tweede Wereldoorlog en het begin van de jaren negentig op een andere wijze ontwikkeld dan de meeste West-Europese landen, ook op het gebied van architectuur en stedenbouw. Collage Europa besteedt aandacht aan het nog zichtbare erfgoed en de nog steeds voortdurende veranderingen in de Oost-Europese stad in ontwikkeling.  

Van 2004-02-12 tot 2004-05-31

Het NAi is sinds 1993 gehuisvest in een markant gebouw, ontworpen door Jo Coenen, gelegen aan de rand van het Museumpark in het centrum van Rotterdam. In het NAi worden belangrijke archieven en collecties bewaard en toegankelijk gemaakt voor het publiek. Het instituut voorziet in mogelijkheden voor onderzoek en biedt een platform voor discussie. Door middel van tentoonstellingen en publicaties wil het NAi zowel het professionele werkveld als het grote publiek informeren, inspireren en stimuleren.  

http://www.nai.nl/  

http://www.eventarchitectuur.nl/

Opbouw 53 kasten in 3 maten met een plexiglas achterwand en een rubbenblad. Zes sokkels van 9 x 3 meter een afscheidingswand van 4,50 x 22 meter. Twee pvc afschermingswanden van 15 x 2,60.  

Freelancers: Arrien Lekkerkerker, Koen de Vries, Koert Verberne, Chris Peterson, Gunnar Bech, Michiel Oosterveld.