NAI: Smart City's

Ontwerp: 5 studenten w.o. Anne Burgaud onder leiding van TomDavid Architecten. nai 08

De Smart Cities-prijsvraag stond open voor studenten van over de hele wereld. De opgave was een visie te bieden van een toekomstige slimme stad, die bijdraagt aan een duurzame wereld. Niet alleen vanuit technologisch oogpunt, ook juist in sociaal en economisch opzicht. Uit meer dan 80 inzendingen zijn 23 projecten geselecteerd die in het NAi te zien zijn. De winnende projecten laten de interesse van studenten zien in opgaven van verstedelijking, onder druk van klimaatverandering.

Van 2012-04-01 tot 2012-09-30 

Het NAi is sinds 1993 gehuisvest in een markant gebouw, ontworpen door Jo Coenen, gelegen aan de rand van het Museumpark in het centrum van Rotterdam. In het NAi worden belangrijke archieven en collecties bewaard en toegankelijk gemaakt voor het publiek. Het instituut voorziet in mogelijkheden voor onderzoek en biedt een platform voor discussie. Door middel van tentoonstellingen en publicaties wil het NAi zowel het professionele werkveld als het grote publiek informeren, inspireren en stimuleren.  

http://www.nai.nl/

https://www.nai.nl/toolbar/nieuws/item/_rp_kolom2-1_elementId/1_1230720

Foto's : Anne Burgaud.

http://anneburgaud.com/?p=24

Voorbereiden, maken diverse losse elementen, wanden, doek t.b.v. licht, alle underlayment elementen, I-pad hoezen (Mark Jooren) en inrichten tentoonstelling, waaronder 22 projecten.

Freelancers: Koert Verberne, Koen de Vries, Carlo van Driel, Marko Broeders, Jasper van der Made, Mark Jooren.