IABR 2014: Urban by Nature

Architectuur Biennale 2014  

Ontwerp: Event Architectuur.  

Van 28 mei tot 24 augustus. 

IABR–2014–URBAN BY NATURE– vertrekt vanuit het standpunt dat we de globale milieuproblemen alleen kunnen oplossen als we eerst de problemen van de stad oplossen. Vanuit het perspectief van de landschapsarchitectuur wil IABR–2014– opnieuw kijken naar wat stad en stedelijkheid is. Zij zal de relatie tussen stad en natuur onderzoeken en op de uitkomsten voortbouwen met concrete ontwerpvoorstellen die kunnen bijdragen aan de manier waarop we ons complex stedelijk landschap plannen, ontwerpen en aansturen.

De internationale Architectuur Biënnale Rotterdam is een evenement dat kennis en ervaring in de ontwerpende disciplines (architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur) van over de hele wereld tweejaarlijks samenbrengt in Rotterdam. 

http://iabr.nl/

http://www.eventarchitectuur.nl/

http://on.bubb.li/185966aaax4p5sug5bdwebi

100% samenwerking met hoofdaannemer: Bart Cuppens.

Freelancers: Sabrina Basten, Luc van Beers, Jasper Droogers, Wietse Eeken, Nico Fitskie, Marianne Fontein, Yvon Gijsbers, Rop de Graaf, Douwe Halbertsma, Joost Halbertsma, Risk Hazekamp, Barbara Helmer, Cindy Jansen, Peter Krins, Henri Lammers, Desiree Palmen, Corine van Ravenstein, Erikjan Roodbol, Fred Schurink, Henk Spronk, Wiland Toelen, Rens van Vuuren, Ton Cornelissen, Paul Nijland, Bas Boer, Martin Fickweiler, Arjan Broek, Leendert Brandt, Koert Verberne, Rob de Dulk, Boris den Dulk, Henk.