NAI: Maak ons Land

Ontwerp: Observatorium 

Maak ons land, jouw land!

Met de manifestatie ‘Maak Ons Land’ roept het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) iedereen op ideeën aan te leveren over een nieuwe agenda voor de ruimtelijke inrichting van Nederland. Denk mee, kom naar de werkplaats in het NAi, bezoek de website en bepaal hoe Nederland er uit moet zien. Maak ons land, jouw land!   Het NAi is sinds 1993 gehuisvest in een markant gebouw, ontworpen door Jo Coenen, gelegen aan de rand van het Museumpark in het centrum van Rotterdam. In het NAi worden belangrijke archieven en collecties bewaard en toegankelijk gemaakt voor het publiek. Het instituut voorziet in mogelijkheden voor onderzoek en biedt een platform voor discussie. Door middel van tentoonstellingen en publicaties wil het NAi zowel het professionele werkveld als het grote publiek informeren, inspireren en stimuleren.  

Van 2008-10-11 tot 2009-05-03  

http://www.observatorium.org/

http://www.maakonsland.nl/

Tentoonstelling maken volgens tekening. Een tribune met schermen van 8 meter hoog en diverse losse onderdelen. De tentoonstelling is 5 keer van opstelling verandert wat zich vooral openbaarde in verschillende kleuren vloerbedekking.    

Het NAi is sinds 1993 gehuisvest in een markant gebouw, ontworpen door Jo Coenen, gelegen aan de rand van het Museumpark in het centrum van Rotterdam. In het NAi worden belangrijke archieven en collecties bewaard en toegankelijk gemaakt voor het publiek. Het instituut voorziet in mogelijkheden voor onderzoek en biedt een platform voor discussie. Door middel van tentoonstellingen en publicaties wil het NAi zowel het professionele werkveld als het grote publiek informeren, inspireren en stimuleren.  

http://www.nai.nl/

Freelancers: Koert Verberne, Koen de Vries, Carlo van Driel, Henk Spronk, Erik-Jan Roodbol, Wouter, Marco Broeders, Leendert Jan Brandt